INSTRUKTÖRER

TRÄNARE

JIMMY LAGERSTRÖMKampsport

Jimmy är en av Sveriges främsta tränare i Braziliansk Jiu Jitsu och Submisson Wrestling och har instruerat i kampsport sedan många år tillbaka. Jimmy håller i klasser som självförsvar för tjejer, boxning, fyspass och privatlektioner inom kampsport. 


Jimmy har många års erfarenhet inom kampsport och en vägg av medaljer och pokaler, utav detta har han även fått en stor förståelse för träningen och kroppen och sitter på en stor kunskap som han är redo att dela med sig utav. 


Jimmy är otroligt pedagogisk och duktig på att lära ut. Vill du ta din träning till nästa nivå, oavsett om det är styrka, eller kampsport så tveka inte på att höra av dig till Jimmy! 

NATHALIE PAHLENSTAMPERSONLIG TRÄNARE

Nathalie arbetar som personlig tränare, kostrådgivare och grupptränare. Hon har en lång erfarenhet utav framför allt fysträning där styrka och kondition står i fokus. Behöver du komma i form, är hon rätt tjej att gå till!


Nathalies bakrund grundar sig i styrkelyft och fitness där hon har fina meriter, men har nu fastnat för kampsporten där hon tävlar i Braziliansk Jiu Jitsu och Submission Wrestling, även där med stora framgångar. 


Som din tränare har hon alltid ett långsiktigt tänk och lägger planeringen efter dina mål, förutsättningar och önskemål. 


Oavsett om du är på en PT-timme eller ett gruppass så kommer du att bli pushad till dina gränser och du kommer kliva ur din comfort zone för att få magi att hända! 

Copyright © All Rights Reserved

Find UsDagjämningsgatan 2

415 09 Kortedala

Email: info@forcafitness.se