FÖRETAG

VILL DU FÖRBÄTTRA HÄLSAN PÅ DITT FÖRETAG?


Vill ert företag öka hälsan och välmåendet hos era anställda? Många forskningar visar på att produktiviteten i företaget ökar trots att ni genomför träning på er arbetstids samt att sjukskrivningskostnader minskar och era medarbetare kommer till jobbet pigga och glada!

Öka välmåendet och sammanhållningen på företaget tillsammans med oss och låt oss skräddarsy era önskemål. 


På Forca Fitness erbjuder vi personlig träning och i grupper under ledning utav erfarna coacher. Ni får lära er grunderna i en skonsam och effektiv träning för ökad glädje och förbättrat resultat både på träningen och på arbetet! 

Med en fysisk aktivitet kommer ni närmare varann som kollegor samtidigt som ni förbättrar era medarbetares hälsa. Träningen bidrar med ett bättre immunförsvar, mindre stress, bättre fokus, och vi blir både lyckligare och piggare. Dessa resultat kommer resultera i att dina medarbetare blir mindre sjuka, piggare, gladare och mer fokuserade och effektiva när de väl är på jobbet! 

BOOTCAMP


Under Bootcampet kommer ni garanterat att få en utmaning. Här kör vi fysträning där vi blandar styrka med kondition, vilket är otroligt effektivt! Passet ser olika ut varenda gång och anpassas efter deltagarnas nivå. Detta passet är perfekt att köra i en grupp, då passet är utmanande och pushen från att se sina kollegor kämpa på blir supermotiverande!

Passet är 1,5.


SJÄLVFÖRSVAR/BRASILIANSK JIU-JITSU


Under dessa klasser lär ni er hur ni kan försvara er själva, mot en person som är både större och starkare. Systemet är baserat på kampsporten Brasiliansk Jiu-Jitsu, där ni får lära er hur ni kan använda er utav hävkraft, balans och teknik. 

Statistiken visar att övergrepp stiger för varje år och det vanligaste är att övergrepp sker av en okänd person, utanför hemmet. Kunskapen om att försvara sig själv blir därför viktigare hela tiden. 

Efter att ha gått denna kurs får väldigt många upp ögonen för Brasiliansk Jiu Jitsu då det är en otroligt rolig och stimulerande sport!

Passet är 1,5 h. 

BOXFYS


Detta passet är svettigt, utmanade och lärorikt. Du får lära dig boxningstekniker, samtidigt som du får en otroligt effektiv träning. När boxning varvas med fysträning blir träningen både roligare och effektivare. Efter önskemål kan även instruktören lägga in mera grappling/brottning i träningen!

Passet är 1,5 h. 

 
 
 
 


PRISER1 pass 300 :- / person

5 pass 250 :- / person

10 pass 200 :- / Person

Copyright © All Rights Reserved

Find UsDagjämningsgatan 2

415 09 Kortedala

Email: info@forcafitness.se