NYÅRSLÖFTET

NYÅRSLÖFTET


Är du en av dem som alltid lovar dig själv att ta tag i träningen, inte äta godis, sluta röka osv osv..? 

Det är inget nytt att gymmen är tokfulla i januari och ekandes tomma igen i maj. Varför kan vi aldrig hålla vårt nyårslöfte längre än 1-2 månader och varför är det så lätt att falla tillbaka till gamla vanor?

Med "Nyårslöftet" vill jag tillsammans med dig se till att ditt nyårslöfte 2020 inte bara blir ett gymkort som sedans sägs upp efter 1 månad eller ett löfte som glöms bort. Jag vill göra ditt nyårslöfte 2020 till en total livsförändring!

HUR?


Under 12 veckor kommer vi tillsammans att arbeta med det 3 viktigaste delarna för en livsstilsförändring. Nämligen Kost, Träning och Återhämtning. 

Efter en ananlys om dig, dina vanor, dina förutsättningar, önskemål och mål får du en skräddarsydd plan med alla dessa delar. Målet med dessa 12 veckor är att du ska skapa nya rutiner som du tillslut inte ens behöver tänka på att göra. 

Du kommer förmodligen att få en helt ny syn på träningen och vad den gör med din kropp. Du kommer inse att äta hälsosamt inte alls är så tråkigt och enformigt. Du kommer även att inse hur viktigt det är att få med båda delarna ihop med återhämtningen för att någon del ska göra någon nytta.


Genom skräddarsydda planeringar, avstämningar varje vecka och en nära kontakt med din coach kommer du att förändra ditt liv!


PRIS OCH BOKNING


1999 :-  (ord. pris 3600 :- )

Boka via länken ovan eller via info@nforcafitness.se

Copyright © All Rights Reserved

Find UsDagjämningsgatan 2

415 09 Kortedala

Email: info@forcafitness.se